Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Παραγγελίες προϊόντων γίνονται αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας μας www.pnoee.com.

Ναι, υπάρχει αυτή η δυνατότητα στο νούμερο 210-8973000

Η παράδοση γίνεται στο χώρο σας μέσα σε 7 – 10 εργάσιμες ημέρες

Θα ειδοποιηθείτε τηλεφωνικά από εκπρόσωπο της μεταφορικής εταιρείας.

Μετρήστε το μήκος και πλάτος της καθαρής διάστασης του κρεβατιού που θα ακουμπήσει το στρώμα.

Έχετε δυνατότητα επιστροφής και παραγγελίας ενός νέου στρώματος με τις σωστές διαστάσεις.

ΣΤΡΩΜΑ

Προτείνουμε να μην απορρίψετε το στρώμα εάν δεν κοιμηθείτε σε αυτό για τουλάχιστον 10 νύχτες.

Βεβαίως και η Pnoee μπορεί να παράγει το στρώμα της σε ειδικές διαστάσεις. Γράψτε μας τις διαστάσεις που επιθυμείτε στο email info@pnoee.com και εμείς θα σας απαντήσουμε για την τελική τιμή και εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης εντός 2 ημερών. Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε για ειδικό σχέδιο (π.χ. στρώμα σκάφους), απαραίτητη προϋπόθεση είναι να μας αποστείλετε το πατρόν. Επικοινωνήστε μαζί μας, εαν χρειαστείτε οδηγίες για την αποτύπωσή του.
Για την παραγωγή στρώματος σε ειδικές διαστάσεις είναι πιθανό να χρειαστούν επιπλέον ημέρες για την αποστολή του.

Το στρώμα Pnoee είναι δυνατόν να τοποθετηθεί σε όλα τα κρεβάτια με ίσιες σανίδες, σε κρεβάτια με ίσιες μασίφ επιφάνειες, στο κρεβάτι Pnoee ακόμα και στο πάτωμα. Παρόλα αυτά προτείνουμε να τοποθετείτε το στρώμα Pnoee σε επιφάνεια που έχει δυνατότητα αερισμού.

Είναι ένα στρώμα που ταιριάζει στο 90% του πληθυσμού. Είναι το μοναδικό στρώμα στην ελληνική αγορά που σας δίνει δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών με δικαίωμα επιστροφής χρημάτων στο ακέραιο.

Αυτό συμβαίνει για δύο λόγους. Πρώτο, γιατί δεν υπάρχει κάποιος ενδιάμεσος μεταπωλητής και επιπλέον δεν μας επιβαρύνουν τα κόστη λιανικής διάθεσης.

Αν και ο καθένας χαρακτηρίζει διαφορετικά το ίδιο στρώμα, το στρώμα Pnoee μπορεί να χαρακτηριστεί μέτριας σκληρότητας. Καταλήξαμε στο πόρισμα αυτό αξιολογώντας τη γνώμη μεγάλου δείγματος πελατών που το δοκίμασαν αλλά και την μακρόχρονη εμπειρία μας στο χώρο του στρώματος.

Είμαστε σίγουροι για την αντοχή του στρώματός μας, γι’ αυτό και παρέχουμε 5 χρόνια εγγύηση (αναλυτικά εδώ).

Το στρώμα Pnoee είναι μίας όψης. Είναι σχεδιασμένο και κατασκευασμένο για να λειτουργεί έτσι. Το μόνο γύρισμα που προτείνουμε να γίνεται κάθε εξάμηνο είναι κεφάλι-πόδια.

Είναι αυτή που έχει το ταμπελάκι Pnoee και το φερμουάρ.

Όπως κάθε καινούργιο προϊόν όταν βγαίνει από το κουτί του έχει μία ήπια μυρωδιά η οποία σχεδόν εξαφανίζεται τις επόμενες ώρες σε ένα καλά αεριζόμενο δωμάτιο. Η κόλλα που χρησιμοποιούμε είναι κόλλα νερού η οποία δεν περιέχει επικίνδυνα χημικά στοιχεία.

Το μέγιστο βάρος ανά χρήστη είναι τα 110 κιλά.

Αφού ενημερώσετε την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου που ανήκετε, το τοποθετείτε δίπλα στους κάδους απορριμμάτων.

 • Τα ελατήρια είναι πολύ ευαίσθητα στην καθίζηση, έχει υπολογιστεί ότι χάνουν το 16% της υποστήριξης που παρέχουν ήδη από τον πρώτο χρόνο χρήσης
 • Τα ελατήρια μπορούν να σπάσουν ενώ τα αφρώδη υλικά ποτέ
 • Τα ελατήρια έχουν εσωτερικά κενά και δημιουργούν κενά στήριξης του σώματος
 • Τα αφρώδη υλικά και το καουτσούκ υποδέχεται το σώμα φυσικά ενώ το ελατήριο έχει την τάση να αντιστέκεται στην πίεση και να την ανταποδίδει στο σώμα του χρήστη

Το στρώμα Pnoee στο πάνω μέρος του έχει καουτσούκ, υλικό το οποίο είναι γνωστό ότι αναπνέει καλύτερα από κάθε άλλο αφρώδες υλικό. Η διάτρητη δομή του ενισχύει τη δυνατότητα αναπνοής κατά την ώρα του ύπνου, αφού οι κινήσεις του σώματός του χρήστη, αυξομειώνουν την πίεση στα διάφορα σημεία του στρώματος. Επιπλέον το ύφασμα της θήκης του στρώματος είναι 100% βαμβακερό στην πλευρά του ύπνου.

Τα αφρώδη υλικά που χρησιμοποιούμε είναι μεγάλης πυκνότητας το οποίο τα καθιστά μεγάλης αντοχής.

Η αλήθεια είναι ότι αυτή τη συμπεριφορά έχουν τα περισσότερα memory foam που κυκλοφορούν στην αγορά. Το δικό μας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με την Bayer Materials Science με αποτέλεσμα να έχει γρήγορη επαναφορά, να κατέχει την κορυφή της ποιότητας και να παρέχει τη σιγουριά που εγγυάται ο παγκόσμιος ηγέτης της φαρμακοβιομηχανίας και των υλικών υψηλής τεχνολογίας.

Επίσης, το memory foam έχει πάνω από αυτό φύλλο καουτσούκ το οποίο έχει άμεση επαναφορά.

Όλα τα σύγχρονα στρώματα καταστρέφονται με την έκθεση στον ηλίου. Αυτό γιατί όλα τα στρώματα πλέον περιέχουν αφρώδη υλικά, ακόμα και αυτά που παραδοσιακά ονομάζουμε στρώματα ελατηρίου. Τα αφρώδη υλικά είναι ευαίσθητα στην έκθεση του ήλιου. Για την καταπολέμηση των ακάρεων, το νέο σας στρώμα σας δίνει το πλεονέκτημα της αφαιρούμενης και πλενόμενης θήκης. Επιπλέον προστασία σας δίνει το αδιάβροχο προστατευτικό κάλυμμα.

ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΚΑΛΥΜΜΑ

Παρόλο που η μεμβράνη Neotherm® έχει την ιδιότητα να είναι απόλυτα αδιάβροχη, ταυτόχρονα μπορεί να αναπνέει καλύτερα από κάθε άλλο αδιάβροχο προστατευτικό με αποτέλεσμα να μην ανεβάζει τη θερμοκρασία του σώματός σας.

Το αδιάβροχο προστατευτικό δεν επιστρέφεται. Είναι ένα πολύ χρηστικό προϊόν το οποίο μπορείτε να το προσαρμόσετε σε οποιοδήποτε στρώμα χωρίς περιορισμούς εξαιτίας της φούστας με λάστιχο που διαθέτει.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
 • Πρώτο βήμα είναι η συμπλήρωση της φόρμας επιστροφής
 • Για τη διαδικασία επιστροφής του στρώματος είναι απαραίτητη η αρχική συσκευασία
 • Επικοινωνείτε με την εταιρεία που σας παρέδωσε το προϊόν ώστε να περάσει να το παραλάβει

Η επιστροφή χρημάτων γίνεται μέσα σε 7 ημέρες από την ημέρα παράδοσης του στρώματος στην έδρα μας. Το στρώμα ελέγχεται στο τμήμα Ποιοτικού Ελέγχου και εάν βρίσκεται σε καλή κατάσταση τα χρήματα πιστώνονται στον αριθμό IBAN που έχετε δηλώσει στη φόρμα παραγγελίας.

Αναλυτικά οι όροι χρήσης εδώ.

Τα έξοδα επιστροφής των προϊόντων επιβαρύνουν τον αποστολέα.

Η επιστροφή προϊόντων επιτρέπεται αποκλειστικά για το στρώμα ενηλίκων Pnoee – όχι για τα βρεφικά στρώματα, μαξιλάρια και αξεσουάρ.

ΠΛΗΡΩΜΗ

α. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

 • Alpha Bank
 • Eurobank
 • Εθνική
 • Πειραιώς

 

β. Με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας σε απόλυτα ασφαλές περιβάλλον. Δυνατότητα πληρωμής με άτοκες δόσεις. (Visa, Mastercard, Diners)

ΓΕΝΙΚΕΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου (210-8973000), live chat box ή στέλνοντας στο info@pnoee.com, και θα σας λύσουμε όλες τις απορίες.

Όχι. Κρατάμε τα έξοδά μας χαμηλά ώστε να απολαμβάνετε χαμηλότερες τιμές.

Ναι, για να λάβετε επιπλέον πληροφορίες πατήστε εδώ

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.